Minetest logo

IRC log for #minetest-dev, 2015-06-08

| Channels | #minetest-dev index | Today | | Google Search | Plaintext

All times shown according to UTC.

Time Nick Message
00:01 paramat hmmmm please could you review sometime https://github.com/minetest/minetest/pull/2763
00:05 leat2 joined #minetest-dev
00:06 RealBadAngel paramat, have you tried those leaves textures?
00:06 paramat nope
00:06 paramat savanna is essential so im going to add it to biomesdev and convince people with pretty screenshots
00:07 paramat sorry, i don't like them :)
00:08 RealBadAngel so we have to suffer with those black ones?
00:08 RealBadAngel default leaves are not altered, only black was replaced
00:09 paramat yep. i don't like the black either
00:10 RealBadAngel so why you dont like this modified default_leaves one?
00:10 paramat a while ago i did the same as you and found that only black-green looked good because it preserved the contrast
00:10 RealBadAngel contrast?
00:10 RealBadAngel it looks completely different when fancy disabled
00:11 paramat yes, the leaves look washed out, faded and flat, no edge definition
00:11 RealBadAngel its whole way darker
00:11 RealBadAngel because black is then the most used color
00:11 RealBadAngel not to mention that on minimap trees are no longer green, just black
00:14 RealBadAngel using fancy option makes world look like graveyard
00:14 RealBadAngel btw, you wouldnt have washed out feeling if contrast of leaves was adjusted
00:15 RealBadAngel try the brighter jungle leaves textures we made
00:15 RealBadAngel i fiddled there with contrast
00:15 paramat i always use non-fancy leaves, and i agree the black background looks wrong
00:16 RealBadAngel https://imgrush.com/dwmCJZoi9Zok
00:16 leat2 joined #minetest-dev
00:16 RealBadAngel doesnt that jungle look a bit better?
00:18 DI3HARD139 joined #minetest-dev
00:18 DI3HARD139 oops wrong server
00:20 paramat well my comments are for fancy off. that looks okay because it's fancy
00:20 RealBadAngel https://imgrush.com/izkrt83RtieM.png
00:21 RealBadAngel here i tweaked (increased contrast) for default ones
00:21 RealBadAngel i mean default_leaves
00:22 paramat yeah that's better
00:23 paramat for appletree
00:23 RealBadAngel thx to a bit more juicy colors it doesnt look like washed out
00:24 paramat for me jungletree still too flat and lacking contrast though
00:24 leat2 joined #minetest-dev
00:28 RealBadAngel https://imgrush.com/yhDRWJZHz_hc
00:28 RealBadAngel how about now?
00:31 paramat sorry it's too bright green for me, doesn't balance with the other default textures. when i tried this only extreme dark green looked okay
00:32 paramat i probably can't be satisfied :) we have very different artistic tastes
00:36 RealBadAngel please do notice that it fits now jungle grass
00:37 RealBadAngel otherwise you should propably be after making jungle grass equally dark as leaves ;)
00:37 paramat yeah
00:38 RealBadAngel such dark greens should go for swamp biomes not the jungle imho
00:38 paramat well for me junglegrass looks right that bright, jungleleaves don't
00:39 paramat left #minetest-dev
01:06 Wayward_Tab joined #minetest-dev
01:10 Teckla joined #minetest-dev
01:11 OldCoder joined #minetest-dev
01:17 leat2 joined #minetest-dev
01:26 leat2 joined #minetest-dev
01:35 leat2 joined #minetest-dev
02:36 leat2 joined #minetest-dev
02:45 leat2 joined #minetest-dev
02:53 RealBadAngel kahrl, hmmmm here?
03:09 RealBadAngel ive reworked PreMeshBuffer and mesh collector, so without shaders mesh without tangents is built
03:09 RealBadAngel https://github.com/minetes​t/minetest/pull/2755/files
03:09 RealBadAngel it works fine in both cases
03:27 dzho joined #minetest-dev
03:29 Yepoleb joined #minetest-dev
03:36 harrison joined #minetest-dev
03:56 leat2 joined #minetest-dev
04:18 thisisspartaremi joined #minetest-dev
05:14 jin_xi joined #minetest-dev
05:40 Hunterz joined #minetest-dev
05:49 selat joined #minetest-dev
06:00 chchjesus joined #minetest-dev
06:35 VanessaE ok, what's the story on allowing dig_/place_/set_node actions to NOT be recorded by rollback?
06:37 VanessaE I just had to repair one of my worlds due to massive greifing, and could only do so by restoring from yesterday's backup, because I can't safely enable rollback recording on it
06:38 VanessaE if I enable it, the rollback log gets bloated to 20 times the usual size due to all the automated stuff running in this world
06:38 VanessaE (stuff that should be hidden from the rollback log but can't be because there's no option to)
06:53 VanessaE anyone?
07:01 kilbith joined #minetest-dev
07:07 proller joined #minetest-dev
07:10 Calinou joined #minetest-dev
07:32 cib0 joined #minetest-dev
07:54 Darcidride joined #minetest-dev
08:01 Yepoleb_ joined #minetest-dev
08:30 RealBadAngel kahrl, are you around?
08:38 chchjesus joined #minetest-dev
08:50 Amaz joined #minetest-dev
09:18 Megaf VanessaE: I have the very same problem, had t disable rollback on my server because of it getting huge very quicly
09:18 Anchakor joined #minetest-dev
09:18 Megaf I'm talking about gigabytes every couple of days
09:18 Megaf It begun to speed up is growing when it was migrated to sqlite...
09:23 cib0 joined #minetest-dev
09:34 Megaf_ joined #minetest-dev
10:01 RealBadAngel joined #minetest-dev
10:59 proller joined #minetest-dev
11:05 kilbith joined #minetest-dev
11:06 proller joined #minetest-dev
11:20 ottodachshund joined #minetest-dev
11:42 Darcidride_ joined #minetest-dev
12:10 RealBadAngel joined #minetest-dev
12:15 cib0 joined #minetest-dev
12:17 Darcidride__ joined #minetest-dev
12:18 est31 joined #minetest-dev
12:22 Darcidride__ joined #minetest-dev
13:13 Lunatrius joined #minetest-dev
14:00 Teckla Hi all, I'm just here to fanboy at you, I installed Minetest on my PC and my daughter's PC, ran server on mine, and we're so very very much enjoying building in a shared world
14:00 Teckla Big big THANK YOU to all your devs for your awesome work and project  :)
14:07 kilbith ShadowNinja, while you're here... the lines wrapping on the default book is inexistent, please consider this patch : https://github.com/minetest/minetest_game/pull/533
14:15 hmmmm joined #minetest-dev
14:20 SopaXT joined #minetest-dev
14:24 est31 kilbith's PR looks good gonna push it in 5 mins
14:24 est31 https://github.com/minetest/minetest_game/pull/533
14:24 kilbith thanks est31
14:27 est31 but close buttons are not ok
14:27 est31 its not a job of mod developers to do this
14:28 kilbith delete it then
14:28 kilbith line 31
14:28 est31 yes
14:31 est31 pushed
15:24 proller joined #minetest-dev
15:35 LittleJoe joined #minetest-dev
15:48 TheWild joined #minetest-dev
15:59 harrison joined #minetest-dev
16:14 jin_xi joined #minetest-dev
16:16 est31 joined #minetest-dev
16:40 Krock joined #minetest-dev
16:51 Hunterz joined #minetest-dev
17:22 selat joined #minetest-dev
17:57 Player_2 joined #minetest-dev
18:24 OldCoder joined #minetest-dev
18:45 OldCoder joined #minetest-dev
18:48 Amaz joined #minetest-dev
18:52 Player_2 joined #minetest-dev
19:06 OldCoder joined #minetest-dev
19:11 Robert_Zenz joined #minetest-dev
19:16 nore joined #minetest-dev
19:23 MinetestForFun joined #minetest-dev
19:24 OldCoder joined #minetest-dev
19:31 OldCoder I have two reports, including one from Amaz here, that the server list is not displaying LOTT despite restarts on our part
19:31 OldCoder Who is hosting the primary server list, again?
19:34 sfan5 me
19:41 OldCoder sfan5, Hi. Excuse delay...
19:41 OldCoder sfan5, Amaz and others report that LOTT is not on the server list
19:41 OldCoder I have restarted the world twice. Unless it is now there, may I ask you to look at the issue? Will restart on your end help?
19:41 sfan5 which ip does the server announce from? i can check the logs
19:42 OldCoder Minetest.org, which is...
19:42 OldCoder 38.126.148.144
19:42 OldCoder The IPV4 has changed in the past few days
19:42 OldCoder Perhaps my other worlds are gone as well?
19:42 OldCoder If not, it is a separate issue
19:44 sfan5 hm
19:44 sfan5 nothing in the logs
19:46 OldCoder joined #minetest-dev
19:46 sfan5 OldCoder: nothing in the logs
19:47 sfan5 OldCoder: maybe it is announcing using ipv6?
19:48 OldCoder joined #minetest-dev
19:49 OldCoder sfan5, my connection is poor today; excuse me. The IPV4 is:
19:49 OldCoder 38.126.148.144
19:49 OldCoder <OldCoder> The IPV4 has changed in the past few days
19:49 OldCoder <OldCoder> Perhaps my other worlds are gone as well?
19:49 OldCoder <OldCoder> If not, it is a separate issue
19:49 OldCoder sfan5, ^
19:49 sfan5 yes i got those
19:49 sfan5 <sfan5> OldCoder: nothing in the logs
19:49 sfan5 <sfan5> OldCoder: maybe it is announcing using ipv6?
19:54 OldCoder sfan5, is this a new feature? If so, what is the conf-file setting?
19:54 OldCoder Would I need to patch minetest itself?
19:54 sfan5 nah
19:54 sfan5 curl possibly decides to prefer IPv6 over IPv4
19:54 sfan5 that is not a bad thing
19:54 MinetestForFun joined #minetest-dev
19:54 OldCoder Odd this would start suddenly
19:55 sfan5 no
19:55 OldCoder Do I need to patch the curl call in MT?
19:55 sfan5 i mean that that would explain me not finding anything in the logs
19:55 sfan5 but not explaining/causing the not-on-the-server-list problem
19:55 sfan5 can you tell me the IPv6 address so i can check?
19:56 OldCoder Um, the IPV6 of what?
19:56 OldCoder I don't have one AFAIK
19:56 OldCoder How would I tell?
19:56 OldCoder DNS will only show IPV4 I think
19:56 sfan5 run "ip address list" look for "inet6"
19:56 OldCoder Moment
19:57 sfan5 inet6 2a00:1768:1005:ca7:ea75:b12d:a:3a45/112 scope global [...]
19:57 sfan5 this is how it looks on servers.minetest.net
19:57 OldCoder inet6 fe80::221:5aff:fe48:7d7e/64 scope link
19:57 sfan5 thats a private one
19:57 sfan5 hm
19:57 sfan5 looks like you don't have a v6 addr
19:57 OldCoder inet6 ::1/128 scope host
19:57 OldCoder Just those 2 lines
19:57 sfan5 that's localhost
19:57 OldCoder So a LAN and localhost IPV6
19:57 OldCoder This is as expected
19:57 sfan5 hm
19:57 OldCoder I have never discussed IPV6 with the server host. O.K. Let me see if my other worlds are present...
19:58 OldCoder There is a web address for the server list, right?
19:58 sfan5 OldCoder: can you run "curl http://meow.minetest.net/"?
19:58 sfan5 yes
19:58 OldCoder I see this as core dev BTW and acceptable for this channel
19:58 sfan5 http://servers.minetest.net
19:58 OldCoder Moment
19:58 sfan5 aha
19:58 sfan5 73.15.61.154 - - [08/Jun/2015:19:58:31 +0000] "GET / HTTP/1.1" 200 1046 "-" "curl/7.42.1" "-"
19:58 OldCoder No
19:58 OldCoder Not that one
19:58 sfan5 wait no
19:58 OldCoder Look at the 2nd
19:58 sfan5 38.140.16.242 - - [08/Jun/2015:19:58:40 +0000] "GET / HTTP/1.1" 200 1046 "-" "curl/7.38.0" "-"
19:59 OldCoder That one yes
19:59 sfan5 thats not the ip you told me
19:59 sfan5 did it change?
19:59 OldCoder I know; interesting. Unlikely, moment...
19:59 sfan5 offtopic but semi-interesting: 2604:180::5a69:7f32 - - [08/Jun/2015:19:58:16 +0000] "HEAD /%22? HTTP/1.1" 404 0 "-" "IrssiUrlLog/0.2" "-"
19:59 OldCoder Queries from the server are not originating from the domain IPV4
19:59 OldCoder sfan5, what is that last log entry?
19:59 sfan5 so you have multiple v4 IPs?
20:00 OldCoder Apparently. Let me phone the host. Bbiab.
20:00 sfan5 OldCoder: that one, and there were 2 of them
20:00 OldCoder You mean the Irssi?
20:00 sfan5 no
20:00 OldCoder What is the significance of that?
20:00 sfan5 <sfan5> 38.140.16.242 - - [08/Jun/2015:19:58:40 +0000] "GET / HTTP/1.1" 200 1046 "-" "curl/7.38.0" "-"
20:00 OldCoder Go on
20:00 sfan5 that one was there twice
20:00 OldCoder Yes
20:00 OldCoder I ran it twice
20:00 OldCoder To see
20:00 OldCoder Phoning host
20:01 sfan5 yup
20:01 sfan5 thats the IP curl is using
20:01 sfan5 38.140.16.242 - - [08/Jun/2015:20:01:03 +0000] "POST /announce HTTP/1.1" 202 61 "-" "Minetest/0.4.12-dirty (Linux/3.16.0-4-amd64 x86_64)" "-"
20:01 OldCoder Phoning host
20:01 sfan5 there are a lot of announces
20:01 sfan5 status code 202 means tha announce has been accepted so something else must be wrong
20:01 sfan5 something else on the side of the master-server i mean
20:03 OldCoder 202 for me you mean?
20:03 OldCoder Host confirms...
20:04 OldCoder IPV4 in != IPV4 out. He says 5 minutes to fix. I will then restart and we will see.
20:04 sfan5 moment
20:04 sfan5 you don't need the host to remove the second v4 addr
20:04 sfan5 that's not the problem
20:05 OldCoder Needed regardless for me to set up access through firewalls
20:05 OldCoder But go on
20:05 sfan5 <OldCoder> 202 for me you mean?
20:05 OldCoder Is something getting confused
20:05 OldCoder Because in != out ?
20:05 sfan5 202 status code returned to the client
20:05 OldCoder Why is world not on the list, then?
20:05 sfan5 OldCoder: there is a check for that in the code but i disabled this because it causes trouble like this
20:05 sfan5 no idea
20:05 sfan5 will have to look further
20:05 sfan5 lemme look at the code
20:06 OldCoder Let's remove one factor, I will get In back to == Out
20:06 OldCoder Sensible step, reduce balls in the air
20:06 OldCoder I will also review right now to see if other worlds are present
20:06 OldCoder !curl
20:07 OldCoder check logs again
20:07 OldCoder sfan5
20:07 sfan5 sec
20:07 sfan5 38.126.148.144 - - [08/Jun/2015:20:07:01 +0000] "GET / HTTP/1.1" 200 1046 "-" "curl/7.38.0" "-
20:08 OldCoder Correct now
20:09 OldCoder sfan5, most of my worlds seem to be there. I will restart LOTT.
20:09 sfan5 please do
20:09 sfan5 I'll watch the logs
20:13 sfan5 ok great
20:13 OldCoder sfan5, restarted. I checked the settings in the .conf too
20:13 sfan5 less froze my terminal
20:13 OldCoder and increased curl timeout to 75000
20:13 OldCoder Hm; should I set debug = 5 or something here?
20:14 sfan5 nah
20:14 sfan5 38.126.148.144 - - [08/Jun/2015:20:11:03 +0000] "POST /announce HTTP/1.1" 202 61 "-" "Minetest/0.4.12-dirty (Linux/3.16.0-4-amd64 x86_64)" "-"
20:14 sfan5 there it is
20:14 sfan5 status code 202
20:14 sfan5 so the initial checks in the code went good
20:15 OldCoder I recently updated to latest MT 0.4.12 stable
20:15 OldCoder Hm; let me restart Silvercrab
20:16 selat joined #minetest-dev
20:17 sfan5 181.50.x.x - - [08/Jun/2015:20:16:34 +0000] "POST /announce HTTP/1.1" 202 61 "-" "Minetest/gUnknown (Linux/3.4.5 armv7l)" "-"
20:17 sfan5 huh?
20:17 OldCoder That is not me
20:17 sfan5 are people actually running servers on android?
20:17 OldCoder !!
20:17 OldCoder Possible??
20:17 sfan5 (gUnknown is an android specific thing)
20:17 OldCoder sfan5, I have restarted Silvercrab and it is on the list
20:18 OldCoder So is some odd world-specific issue possible?
20:18 sfan5 hm
20:18 sfan5 the world shouldn't affect this
20:18 OldCoder I did sync with Amaz's help with upstream _game
20:18 OldCoder Can prove this by booting a recent copy; wait a few minutes
20:19 * OldCoder likes debugging
20:19 sfan5 hm
20:20 sfan5 there isn't much that can go wrong after you get a 202 status
20:20 Amaz Let me try putting a world up with the same game...
20:22 sfan5 OldCoder: i started a debug instance of the serverlist, can you set serverlist_url = http://servers.minetest.net:5050/ in minetest.conf and restart the server?
20:22 OldCoder Yes
20:22 OldCoder Moment; debugging separate Internet problem where I am (not MT server)
20:24 Amaz I just put a server up with the same _game, it announced, so I don't think it is a problem with that.
20:26 OldCoder Wait briefly
20:26 OldCoder Restarted using debugging instance, sfan5
20:27 sfan5 good
20:27 OldCoder The issue ought to be interesting
20:27 sfan5 not seeing any requests yet
20:27 OldCoder Odd
20:27 OldCoder It's up and running
20:28 OldCoder Restarting
20:29 sfan5 hm
20:29 sfan5 OldCoder: does it say anything in the logs about annocing
20:29 sfan5 +u
20:32 OldCoder Excuse delay, looking
20:33 OldCoder 10:51:17: ERROR[CurlFetchThread]: servers.minetest.net/announce
20:33 OldCoder not found (HTTP response code said error) (response code 500)
20:33 OldCoder That was earlier; nothing presently
20:33 OldCoder That was 45 minutes ago I think
20:33 OldCoder Turn on detailed debug?
20:33 sfan5 hm
20:33 OldCoder debug_log_level = 4 ?
20:33 sfan5 OldCoder: try serverlist_url = servers.minetest.net:5050
20:34 OldCoder serverlist_url = http://servers.minetest.net:5050/
20:34 OldCoder Is the http:// supposed to be there or not?
20:34 sfan5 i don't know
20:34 OldCoder Taking it off
20:35 OldCoder Restarting with that setting
20:37 sfan5 nothing
20:37 sfan5 hm
20:38 OldCoder No request to 5050, then? But one does show up without the 5050 ?
20:38 sfan5 didn't look at that
20:38 sfan5 sec
20:38 sfan5 actually
20:38 sfan5 lemme try something else first
20:40 sfan5 (need to recompile minetest...)
20:41 sfan5 ok got it
20:41 sfan5 OldCoder: serverlist_url = http://servers.minetest.net:5050
20:41 sfan5 exactly that
20:42 OldCoder Exactly same as before but no trailing / OK
20:42 sfan5 yes
20:43 OldCoder sfan5, restarted and up
20:44 sfan5 hm
20:45 OldCoder No query received?
20:45 sfan5 nope
20:45 OldCoder But queries were received before the 5050 ?
20:46 sfan5 ...
20:46 OldCoder But queries were received before the 5050 ?
20:46 OldCoder I mean, earlier
20:47 OldCoder You mentioned 202
20:47 OldCoder so queries must have been received?
20:47 sfan5 no query from your ip in...
20:47 sfan5 god damnit
20:48 OldCoder joined #minetest-dev
20:48 sfan5 OldCoder: no /announce from your ip between :41 :45
20:48 OldCoder Progress
20:48 OldCoder What were the 202s you mentioned?
20:49 sfan5 considering that you started the server at :43 there should've been one
20:49 OldCoder <sfan5> there isn't much that can go wrong after you get a 202 status
20:49 OldCoder Let me take off the 5050
20:49 sfan5 202 is the status code the master server returns when it got a valid announce
20:49 Lunatrius` joined #minetest-dev
20:50 OldCoder Right
20:50 OldCoder and you saw one earlier?
20:50 OldCoder How about right now?
20:50 OldCoder Not to 5050
20:50 sfan5 actually i see many continously
20:50 sfan5 38.126.148.144 - - [08/Jun/2015:20:50:25 +0000] "POST /announce HTTP/1.1" 202 61 "-" "Minetest/0.4.12-dirty (Linux/3.16.0-4-amd64 x86_64)" "-"
20:50 OldCoder I mean from .144
20:50 OldCoder Just now
20:50 OldCoder There
20:50 OldCoder So you *are* getting them but not to 5050 ?
20:50 sfan5 you must be having a second minetestserver running
20:50 OldCoder Loads
20:51 OldCoder Payload presumably indicates which world, right?
20:51 OldCoder I have a dozen worlds, remember
20:51 sfan5 that makes debugging harder because we don't know which one is which
20:51 sfan5 yes
20:51 OldCoder Isn't there a payload?
20:51 sfan5 but the payload of a post request isn't logged
20:51 OldCoder Ah
20:52 OldCoder Well, I can shut down all worlds
20:52 OldCoder Hang on
20:52 sfan5 moment
20:52 sfan5 OldCoder: i have another way
20:52 OldCoder Already done
20:53 sfan5 ok that works too
20:53 OldCoder No worlds running
20:53 OldCoder Restarting LOTT
20:53 OldCoder LOTT is up. See an announce?
20:53 sfan5 none yet
20:53 OldCoder So, announces are not being sent
20:53 OldCoder Simple explanation
20:54 sfan5 last one is from 20:52:46 (utc)
20:54 OldCoder A minute ago
20:54 OldCoder Restarting again to be sure
20:54 sfan5 please do
20:54 OldCoder Nothing showed up?
20:54 sfan5 nothing
20:54 OldCoder public_serverlist = true
20:54 OldCoder server_announce = true
20:55 OldCoder serverlist_url = servers.minetest.net
20:55 sfan5 public_serverlist = true is a client side setting iirc
20:55 OldCoder OK
20:55 OldCoder So the other 2 are correct?
20:55 sfan5 yes
20:55 OldCoder Well, then, I must add debug code on this end, correct?
20:55 sfan5 server_announce = true
20:55 sfan5 server_name = <aaaaa
20:55 sfan5 server_description = bbbbbb>
20:55 sfan5 serverlist_url = http://servers.minetest.net:5050
20:55 sfan5 this is my test confg
20:55 sfan5 +i
20:55 sfan5 and it works
20:56 OldCoder copying that, then
20:57 OldCoder .conf is just those 4 lines
20:57 sfan5 hm
20:57 sfan5 hmmmmmmmm
20:57 OldCoder Wait
20:57 sfan5 38.126.148.144 - - [08/Jun/2015:20:52:46 +0000] "POST /announce HTTP/1.1" 500 316 "-" "Minetest/0.4.12-dirty (Linux/3.16.0-4
20:57 sfan5 -amd64 x86_64)" "-"
20:57 sfan5 there is that
20:57 OldCoder So it works; now back to old conf
20:57 sfan5 500 means something went wrong
20:57 sfan5 no
20:57 OldCoder Ah!
20:57 sfan5 that was :52 time is now :57
20:58 OldCoder Restarting again
20:58 sfan5 nothing
20:58 OldCoder Adding debug_log_level = 4
20:59 OldCoder Moment
20:59 OldCoder Need to disable irc mod for this config
20:59 sfan5 if that doesn't work we'll have to try again tomorrow
20:59 sfan5 (i would prefer going to bed soon-ish)
20:59 OldCoder Fine; moment
21:00 OldCoder OK how about now?
21:00 OldCoder Nothing? If so, good night
21:00 sfan5 nope
21:00 sfan5 nothing
21:00 OldCoder I am not seeing the Announcing line
21:00 OldCoder One more question for now
21:01 OldCoder 10:51:31: ACTION[ServerThread]: Announcing to servers.minetest.net
21:01 OldCoder That was 8 minutes ago
21:01 OldCoder I am not seeing the line presently
21:01 OldCoder What might prevent it from appearing?
21:01 sfan5 it only tells you the first time i think
21:01 OldCoder Yes but I have restarted since then
21:02 OldCoder This might be the problem; any thoughts before you go?
21:02 OldCoder I don't think it is announcing reliably
21:02 sfan5 curl might not be working properly
21:02 Shadowburn joined #minetest-dev
21:02 sfan5 also there is a small unrelated bug in the master server
21:02 OldCoder sfan5, thank you. This does not explain why only lott. Go on.
21:03 sfan5 AttributeError: 'ServerList' object has no attribute 'remove'
21:03 nore joined #minetest-dev
21:03 sfan5 it's just that
21:03 sfan5 nothing to do with the initial announce
21:03 OldCoder Interesting it is only LOTT world. Hm; is it related to the issue?
21:03 OldCoder sfan5, good night, then; I will review further
21:04 OldCoder I will nap briefly myself now
21:04 OldCoder o/
21:04 Amaz The strange thing is that I can run a world with the same _game and it announces fine...
21:05 nolsen https://meldy.hira.io/Zerobin/?4ef59e66fd13aa2​f#4KkYkHToXlrXKd4kX54lxRXFmCT5QxNCLySkXHw0aU0=
21:05 sfan5 night~
21:10 OldCoder joined #minetest-dev
21:22 blaise joined #minetest-dev
21:33 jordan4ibanez joined #minetest-dev
21:38 Wayward_One joined #minetest-dev
21:40 Player_2 joined #minetest-dev
21:45 Wayward_Tab joined #minetest-dev
21:47 OldCoder joined #minetest-dev
21:52 hmmmmm joined #minetest-dev
21:53 hmmmmmm joined #minetest-dev
21:58 hmmmm joined #minetest-dev
22:05 hmmmmm joined #minetest-dev
22:05 Wayward_One joined #minetest-dev
22:10 troller joined #minetest-dev
22:25 hmmmmmm joined #minetest-dev
22:33 hmmmmm joined #minetest-dev
22:46 RealBadAngel kahrl?
22:51 paramat joined #minetest-dev
22:52 RealBadAngel guys, can anybody review my pull?
22:53 kilbith not the good hour for this...
22:55 RealBadAngel we really should hire full time coder with an extra paid job. looking at the clock.
22:58 hmmmmmm joined #minetest-dev
23:00 RealBadAngel hmmmmm, here?
23:04 RealBadAngel hmmmmmm, you just got -1 for that ;)
23:05 RealBadAngel do it a few more time and i will order windows 10 giving your name :p
23:19 RealBadAngel anyways core of the pull is rdy i think
23:20 RealBadAngel i will add there only some settings to control the efffects
23:20 RealBadAngel with this merged i can continue with minimap and "reliefed" look
23:25 paramat sorry hmmmmmm i have a review request too =/ should be quick and easy though https://github.com/minetest/minetest/pull/2763
23:28 paramat actually mine is trivial so i'll just push it soon
23:43 Lunatrius` joined #minetest-dev
23:45 paramat now pushing 2763
23:48 Wayward_Tab joined #minetest-dev
23:49 blaise joined #minetest-dev
23:53 paramat complete
23:59 * paramat notices hmmmm's troubles with variable thoughtfulness
23:59 paramat left #minetest-dev

| Channels | #minetest-dev index | Today | | Google Search | Plaintext